Διευθύντρια Εταιρικών Υποθέσεων, Επικοινωνίας & Βιώσιμης Ανάπτυξης της The CocaCola Company για Βόρεια Ευρώπη

Η Σίσσυ Ηλιοπούλου είναι Διευθύντρια Επικοινωνίας, Εταιρικών Υποθέσεων και Βιώσιμης Ανάπτυξης της The Coca-Cola Company για τη Βόρεια Ευρώπη με κύρια έδρα το Λονδίνο. Για περισσότερα από 20 χρόνια ηγείται της διαμόρφωσης της εταιρικής φήμης και επικοινωνίας, των εταιρικών υποθέσεων, της
διαχείρισης κρίσεων αλλά και της χάραξης στρατηγικής βιώσιμης ανάπτυξης και μεγάλων κοινωνικών και περιβαλλοντικών προγραμμάτων τόσο στην Coca-Cola όσο και σε άλλες ελληνικές και πολυεθνικές, κορυφαίες εταιρείες διαφορετικών κλάδων. Με τη Βιωσιμότητα ασχολείται συστηματικά για πάνω από δύο δεκαετίες τόσο σε θεσμικό όσο και εταιρικό επίπεδο με κύριο στόχο την ενσωμάτωση της στη βασική στρατηγική και το επιχειρισιακό πλάνο των εταιριών με τρόπο που να δημιουργεί πολλαπλασιαστικό όφελος για την εταιρία και τους κοινωνικούς εταίρους και να οδηγεί στο μετασχηματισμό του αναπτυξιακού μοντέλου θέτοντας στο επίκεντρο τον ανώτερο εταιρικό σκοπό. Έχει συμβάλλει στην ανάπτυξη διεθνώς αναγωρισμένων κοινωνικών/ περιβαλλοντικών, πολυσυμμετοχικών προγραμμάτων.

Πιστεύει και προωθείτην αξία της συνεργασίας και συνδημιουργίας καθώς καιτου “Doing Good by Doing Well”.

Είναι μέλος της Επιτροπής Κυκλικής Οικονομίας του Αμερικανοελληνικού επιμελητηρίου ενώ υπήρξε ιδρυτικό μέλος του τομέα Εταιρικών Υποθέσεων την ΕΕΔΕ.Είναι κάτοχος πτυχίου Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο και ΜΒΑ από το Πανεπιστήμιο της Ουαλίας (Aberystwyth).